S.K.N.W.K. 1 en 2 zijn begonnen aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen

Vandaag, zaterdag 12 augustus 2017, werd het startsein gegeven voor het nieuwe seizoen 2017-2018. Dit gebeurde met de eerste training van de eerste en tweede selectie. Onder leiding van trainer/coach Perry Snoep, die voor het 2e seizoen de scepter zwaait bij S.K.N.W.K. 1, werden de eerste meters gemaakt en werd voor het eerst weer tegen een balletje getrapt. Perry werd overigens bijgestaan door Carlo v/d Maas.

Deze training waren 20 spelers aanwezig. Tijdens de voorbereiding zullen de 1e en 2e selectie gezamenlijk trainen. Deze eerste training startte iets na 10:00 uur en rond 12:00 uur zat deze eerste training er op.

Na afloop van de training was er nog een lunch voor alle aanwezigen in de kantine. A.s. maandag, 14 augustus 2017, wordt er opnieuw getraind. Ook dinsdag en donderdag staat er nog een training gepland voor de 1e selectie. S.K.N.W.K. 2 speelt a.s. donderdag de 1e oefenwedstrijd (uit bij W.H.S. 2). Het 1e speelt volgende week zaterdag op het eigen sportpark ‘Het Springer’ tegen V.C.K. 1.