Prima weersomstandigheden voor zeer geslaagde Jeugdstartdag S.K.N.W.K.

Vandaag, zaterdag 26 augustus 2017, werd bij S.K.N.W.K. het seizoen voor de jeugd geopend middels een startdag. Ook nu kunnen we weer spreken van een groot succes. Dit kwam mede door de prima weersomstandigheden. Vanmorgen vanaf 09:30 uur verzamelden alle SK.N.W.K. jeugdteams zich op ons eigen sportpark ‘Het Springer’. Leuk was dat er ook wat nieuwe kinderen kwamen om alvast sfeer te proeven en hopelijk binnenkort ook aan te sluiten bij één van onze jeugdteams.

Nadat de cursisten aan de cursus Kadercoach (eind vorig jaar) hun diploma hadden ontvangen van Gerard Olijhoek, die uiteraard daarvoor ook één van zijn befaamde praatjes hield, konden we om 10:00 uur starten.

Er werd getraind, er was een pannakooi, snelheidsmeter en het gatenbord. Tussendoor was er tijd voor iets te drinken. Rond de middag was er voor alle aanwezigen een heerlijk broodje met nog iets te drinken. Uiteindelijk werd na nog wat voetbalactiviteiten om 13:00 uur het sein ‘brandmeester’ gegeven en was de Jeugdstartdag ten einde.

We kunnen terug kijken op een geweldige ochtend. Dank aan de organisatie, trainers en de overige vrijwilligers.

Deze week gaan de jeugdteams trainen, want a.s. zaterdag, 2 september 2017, wachten de eerste bekerwedstrijden. We wensen iedereen alvast heel veel voetbalplezier en een succesvol seizoen toe !!

Bekijk meer foto’s van de jeugdstartdag elders op de site.