Vier topscorers bij senioren S.K.N.W.K. na eerste competitieduels

Logo topscorer

Vandaag, zaterdag 23 september 2017, speelden drie van de vier seniorenteams haar eerste competitiewedstrijd. Zowel S.K.N.W.K. 1, 2 als 4 kwamen in aktie, de wedstrijd van het 3e werd uitgesteld. S.K.N.W.K. 1 kende een valse start nadat ze vorig seizoen degradeerden uit de 3e klas. In Hoedekenskerke werd het uiteindelijk 2-1 voor de thuisploeg. Machiel Schot zorgde voor de eretreffer.

Het 2e speelde op ons eigen sportpark ‘Het Springer’ de derby tegen Duiveland. En de punten bleven keurig op Nieuwerkerk. Na een 0-1 achterstand was het Karl Hanse die snel voor de 1-1 zorgde. Uiteindelijk bezorgde Toby de Bruine de blauw/zwarten vanaf de strafschopstip de volle buit, 2-1 eindstand.

Tot slot de baggerschuit. Ze moesten ook ’thuis’ aantreden tegen een nieuwkomer in hun klasse, namelijk Apollo ’69 5. Slechts één doelpunt deze middag, maar wel van een S.K.N.W.K.-er. Een vrije trap van Pierre Ruyssenaars ging tegen de touwen en bezorgde S.K.N.W.K. 4 eveneens een goede seizoensstart.

Zodoende dus vier koplopers op de topscorerslijst. Volgende week zaterdag, 30 september 2017, komen alle vier onze seniorenteams (weer) in aktie voor de competitie.

Voor een volledig overzicht van de topscorerslijst (en een terugblik op de voorgaande seizoenen) klik hier: https://www.sknwk.nl/topscorer-seizoen-2017-2018