Julian van Nieuwenhuize nieuwe leider topscorerslijst senioren S.K.N.W.K.

Logo topscorer

Vandaag, zaterdag 21 oktober 2017, kwamen drie van de vier seniorenteams in aktie. Voor zowel S.K.N.W.K. 1, 3 en 4 stond er een uitwedstrijd op het programma. Het werd een troosteloze middag met 3 nederlagen.

S.K.N.W.K. 1 kon de winstpartij van vorige week geen vervolg geven al speelden ze zeker niet slecht. Helaas verloren ze in ’s Heerenhoek met 4-2 van Patrijzen 1. Beide treffers werden gescoord door Julian van Nieuwenhuize die evenals vorige week dus 2x doel trof. Hiermee heeft hij er vier gescoord en komt aan de leiding op de topscorerslijst bij de senioren.

S.K.N.W.K. 3 bleeft voor de 3e week op een rij (doel)puntloos. Nu verloren ze met 1-0 bij S.P.S. 3. Al moet gezegd dat twee zuivere doelpunten om onverklaarbare redenen werden afgekeurd (een beetje jammer).

Het 4e verloor de uitwedstrijd tegen S.S.V. ’65 5 op het ‘heerlijke’ kunstgrasveld met 4-3. Hier werden de doelpunten gemaakt door René v/d Bos, Wim Voorbeijtel en Richard v/d Sande. Voor René en Wim hun tweede treffer dit seizoen. Richard bracht zijn totaal op 3 en klimt naar een gedeelde 2e plaats op de topscorerslijst.

Volgende week zaterdag, 28 oktober, komen alle vier seniorenteams weer in aktie voor de competitie. Dan weer volop kansen voor (doel)punten.

De topscorerslijst ziet er als volgt uit:

Naam Team Doelpunten
Datum laatst bijgewerkt: 21-10-2017
Julian van Nieuwenhuize S.K.N.W.K. 1 4
Machiel Schot S.K.N.W.K. 1 3
Richard v/d Sande S.K.N.W.K. 4 3
Wilco de Valk S.K.N.W.K. 4 3
Jarno van Nieuwenhuize S.K.N.W.K. 1 2
René Verschoor S.K.N.W.K. 1 2
Toby de Bruine S.K.N.W.K. 2 2
René v/d Bos S.K.N.W.K. 4 2
Wim Voorbeijtel S.K.N.W.K. 4 2
9 spelers scoorden 1x 1

Voor een volledig overzicht van de topscorerslijst (en een terugblik op de voorgaande seizoenen) klik hier: https://www.sknwk.nl/topscorer-seizoen-2017-201
8