Ook 2 spelers van S.K.N.W.K. 3 op de topscorerslijst bij senioren S.K.N.W.K.

Logo topscorer

Vandaag, zaterdag 28 oktober 2017, kwamen alle vier seniorenteams in aktie. Het werd alleen voor S.K.N.W.K. 1 een mooie middag, getuige de 0-2 winst bij Zeeland Sport 1. Zowel S.K.N.W.K. 2 (2-1 tegen Kapelle 3), S.K.N.W.K. 3 (2-5 tegen W.H.S. 4) en S.K.N.W.K. 4 (3-4 tegen W.I.K. ’57 2) waren er louter nederlagen 🙁

S.K.N.W.K. 1 won de uitwedstrijd in Vlissingen dus met 0-2. Remon de Jonge opende met zijn eerste competitietreffer dit seizoen de score. Julian van Nieuwenhuize verdubbelde in de slotfase de marge naar 2 en scoorde inmiddels al zijn 5e competitiedoelpunt. Hiermee is hij ook de topscorer bij de senioren van S.K.N.W.K.

S.K.N.W.K. speelde een prima eerste helft, maar dit resulteerde slechts in een 1-1 ruststand. Timo Verkaart scoorde namens de blauw/zwarten. Zijn eerste competitiedoelpunt van het seizoen. Helaas in de 2e helft slechts nog één doelpunt. En deze was van de thuisploeg dus een 2-1 nederlaag.

Opnieuw geen punten voor S.K.N.W.K. 3. Echter nu wel doelpunten !! Na 3x een nederlaag zonder zelf te scoren, wisten ze nu een 0-2 achterstand om te buigen tot 2-2. 40+-er Emiel Pollemans en Dennis van Antwerpen zorgden met deze treffers dat inmiddels ook S.K.N.W.K. 3 is vertegenwoordigd op de topscorerslijst. Helaas scoorde de gasten uit Sint-Annaland 5x waardoor de wedstrijd geflatteerd met 2-5 werd verloren.

Het 4e verloor opnieuw en ook nu weer met één doelpunt verschil. Het werd op ‘Het Springer’ 3-4 voor W.I.K. ’57 2. De treffers waren van Wim Voorbeijtel 2x en Pierre Ruyssenaars. Voor Pierre al weer zijn 2e competitiedoelpunt, Wim staat door zijn 2 doelpunten al weer op 4 en bezet hiermee de 2e plaats op de topscorerslijst.

Volgende week zaterdag, 4 november a.s. , komen alle vier seniorenteams weer in aktie voor de competitie. Dan weer volop kansen voor (doel)punten.