Remon de Jonge, Julian van Nieuwenhuize en Toby de Bruine scoren allen 2x

Logo topscorer

Gisteren, zaterdag 4 november 2017, kwamen alle vier seniorenteams in aktie. Werden er vorige week nog 3 nederlagen gelden door onze 4 seniorenteams (alleen S.K.N.W.K. 1 wist te winnen), dit weekend was het allemaal veel rooskleuriger. S.K.N.W.K. 1 won voor de 2e keer op rij !! Ook S.K.N.W.K. 2 wist na een paar nederlagen weer eens het zoet der overwinning te proeven. En voor S.K.N.W.K. 3 was er voor de eerste keer winst !! Alleen S.K.N.W.K. 4 dolf het onderspit. In Brouwershaven kwamen onze oudjes er niet aan te pas tegen een tegenstander met een gemiddelde leeftijd van 18 jaar. Het werd uiteindelijk 7-1.

S.K.N.W.K. 1 won in een waar spektakelstuk met 5-4 van de Noormannen. Remon de Jonge en Julian van Nieuwenhuize maakten er beide 2. Het winnende doelpunt kwam van het hoofd van Machiel Schot. Julian scoorde inmiddels al 7x (in 7 duels) !! en is hiermee clubtopscorer bij de senioren. Hiermee is hij ook de topscorer bij de senioren van S.K.N.W.K. Remon de Jonge scoorde vorige week zijn eerste doelpunt. Nu met 2 erbij is zijn totaal toch al weer 3 (en dat voor een centrale verdediger). Machiel Schot toonde aan opnieuw belangrijk te zijn voor S.K.N.W.K. 1 met toch al weer zijn 4e seizoensdoelpunt.

S.K.N.W.K. 2 versloeg op eigen veld Krabbendijke 2. De treffers kwamen van Colin Duinhouwer en Remco Veenboer. Voor allebei het eerste competitiedoelpunt van het seizoen.

Eindelijk de eerste 3 punten voor S.K.N.W.K. 3. Werd er vorige week eindelijk gescoord (maar nog wel verloren) nu moest SC Welberg er met 1-3 aan geloven. Na 4x een nederlaag nu de eerste 3 punter !! Toby de Bruine wist 2x doel te treffen. Hij brengt zijn seizoenstotaal hiermee op 4 (namens S.K.N.W.K. 2 en 3). Dennis van Antwerpen wist net als vorige week weer doel te treffen. Hij heeft er nu 2 achter zijn naam staan.

Het 4e was gisteren kansloos tegen het zeer jeugdige Brouwershaven 1. René v/d Bos redde de eer vanuit een strafschop. Al had hij nog wel de rebound voor nodig. Voor ‘Spiekur’ zijn 3e competitiedoelpunt.

A.s. zaterdag, 11 november 2017, komen drie van de vier seniorenteams weer in aktie voor de competitie (S.K.N.W.K. 1 is vrij). Dan weer volop kansen voor (doel)punten.

De top van de topscorerslijst ziet er als volgt uit:

Naam Team Doelpunten
Datum laatst bijgewerkt: 05-11-2017
Julian van Nieuwenhuize S.K.N.W.K. 1 7
Machiel Schot S.K.N.W.K. 1 4
Toby de Bruine S.K.N.W.K. 2 + 3 4
Wim Voorbeijtel S.K.N.W.K. 4 4
Remon de Jonge S.K.N.W.K. 1 3
René v/d Bos S.K.N.W.K. 4 3
Richard v/d Sande S.K.N.W.K. 4 3
Wilco de Valk S.K.N.W.K. 4 3

Voor een volledig overzicht van de topscorerslijst (en een terugblik op de voorgaande seizoenen) klik hier: https://www.sknwk.nl/topscorer-seizoen-2017-201
8