Seniorenteams S.K.N.W.K. tobben (nog steeds) met behoorlijk wat blessuregevallen

We zijn inmiddels zo’n 6 à 7 (S.K.N.W.K. 3 speelde er nog maar 5) competitiewedstrijden onderweg en de blessureboeg bij S.K.N.W.K. zit al het gehele seizoen behoorlijk vol. Bij S.K.N.W.K. 1 is Simon van Dongen langdurig afwezig met een knieblessure. Mark Bleiji werd in de uitwedstrijd tegen Patrijzen 1 uit het veld geschopt en tobt sindsdien met een flinke enkelblessure. Assistent-scheidsrechter Ard Boogerd zit inmiddels ook al ruim een week in de blessureboeg met een rugblessure.

Bij het 2e is het Pieter Klompe die voorlopig nog niet zal terugkeren op het veld. Hij heeft een knieblessure. Frank Boere liep vorige week tijdens de training een knieblessure op. Afwachten hoe lang hij uit de running zal zijn.

Het 3e heeft inmiddels ook wat blessuregevallen. Nick Bouwman kon gisteren niet meespelen wegens een liesblessure. Bart Mol moest zich gisterenmorgen helaas ziek melden. Quinten Haze heeft een behoorlijke spierblessure in zijn kuit en staat voorlopig ook aan de zijlijn. Kevin Schiettekatte leek na lang blessureleed op de weg terug, maar helaas kreeg hij last van zijn hamstring tijdens de laatste training afgelopen donderdag.

Tot slot onze baggerschuit, S.K.N.W.K. 4. Daar is doelman Leon Quik voorlopig uitgeschakeld met een knieblessure. Spits Wim Voorbeijtel was gisteren afwezig, omdat hij last heeft van zijn rug. Wilco de Valk werd in de uitwedstrijd tegen S.S.V. ’65 vol op zijn enkel geschopt en staat voorlopig ook niet op het veld. Ook Richard v/d Sande moest gisteren verstek laten gaan wegens een blessure evenals Mark Passchier.

Hopelijk ben in niemand vergeten die ook geblesseerd is (en als dat zo is excuses daarvoor). Laten we hopen dat de ‘blessure-gevallen’ weer snel herstellen zodat ook zij binnenkort kunnen doen waarvoor ze lid zijn van S.K.N.W.K., namelijk voetballen !! Vanaf deze plaats aan allen van harte beterschap !!