Wegen S.K.N.W.K. en Snoep scheiden

De wegen van S.K.N.W.K. en Perry Snoep scheiden aan het eind van het lopende voetbalseizoen. Perry is blij met de kans die hij kreeg van onze club, maar vindt dat hij na twee jaar toe is aan een volgende stap in zijn trainerscarrière. Gisteren, vrijdag 8 december 2017, heeft Perry zijn beslissing meegedeeld aan voorzitter Arnold Schiettekatte. Vandaag heeft Perry zijn spelersgroep geïnformeerd, direct na afloop van de uitwedstrijd tegen Jong Ambon.

Perry begon in de zomer van 2016 voor de eerste keer als hoofdtrainer van een voetbalvereniging. Met steun van S.K.N.W.K. behaalde hij eerder dit jaar zijn licentie UEFA-B en hij mag dus nu ploegen trainen tot en met de tweede klasse. Zoals bekend speelt S.K.N.W.K. momenteel in de vierde klasse.

Naar eigen zeggen heeft Perry bij S.K.N.W.K. veel geleerd en heeft hij genoten van de sfeer binnen de vereniging, maar is hij dus toe aan een nieuwe uitdaging. Het bestuur respecteert uiteraard de beslissing van Perry, maar ziet met hem wel een bevlogen trainer vanaf ‘Het Springer’ vertrekken.

Maar zover is het nog niet, eerst gaan we met z’n allen seizoen 2017/2018 tot een zo goed mogelijk einde brengen. Het bestuur zal zich de komende weken oriënteren op een opvolger. Hierbij is een mooie rol weggelegd voor de voetbaltechnische commissie, die enkele maanden geleden is opgestart. Aan de commissie zal worden gevraagd zich te buigen over een advies voor een nieuwe trainer.

Namens het bestuur,

Arnold Schiettekatte