5e editie Jeugddarttoernooi S.K.N.W.K. wordt gewonnen door Stijn Dooge en Jasper van Tilburg

Vanavond werd het jeugddarttoernooi gehouden in onze kantine. De avond voorafgaand aan het darttoernooi van S.K.N.W.K., ‘Het Springer Open’, werd dit al weer voor de 5e keer georganiseerd. Deze keer hadden 8 koppels zich aangemeld. Om 19:00 uur werd in 2 poules van 4 gestart en uiteraard is het de bedoeling dat de jeugd een gezellige avond heeft, maar wordt er uiteraard ook gewoon gestreden om de prijzen. Uiteindelijk wisten Stijn Dooge en Jasper van Tilburg in een hele spannende finale Daan v/d Cingel en Dominque Prins te verslaan. Het werd 3-2 (waarbij in de finale net zoals bij het ‘echte’ darten dubbel uit moest worden gegooid).

De troostfinale werd een prooi voor Danny Folmer en Sam Begeman die met 3-0 wonnen van Luca de Bruine en Mika van Strien. Voor de top 3 was er uiteraard een beker beschikbaar. Mannen, allen van harte gefeliciteerd.

Dank aan organisator Bert van Tilburg en verder aan alle ’tel-ouders’, barmensen, publiek en dan nog de mensen die ik vergeten ben. Het was weer een geslaagde avond en op naar de 5e editie in 2019 !!

Bekijk meer foto’s van dit jeugddarttoernooi elders op de site in Het Fotoboek.