Finalisten penaltybokaal Schouwen-Duiveland namens S.K.N.W.K. zijn bekend

Vanavond, donderdag 26 april 2018, zijn voor de spelertjes van JO9, JO11 en JO13 de finales gehouden voor de Penaltybokaal Schouwen-Duiveland. De afgelopen weken zijn er op de trainingen of na afloop van de wedstrijden al voorrondes geweest per team en vanavond moest gestreden worden welke JO9-speler, JO11-speler en JO13-speler namens S.K.N.W.K. mee mogen doen aan de finale. De finale wordt deze keer gehouden bij Brouwershaven en wel op woensdag 30 mei 2017.

Om 19:00 uur werden de penalty’s genomen op de jeugdkeepers Daan v/d Cingel en Jasper van Tilburg. Uiteindelijk waren Gijs van Westen, Tijn Westdijk en Danny Verhoek de winnaars (overigens wonnen Gijs en Danny vorig jaar ook al). Zij mogen dus naar de finale. Vanaf deze plaats willen we hen nogmaals van harte feliciteren en uiteraard heel veel succes wensen bij de finale.

Nog een dankwoord aan Robert-Jan van Dijke en Gerard Olijhoek voor de organisatie vanavond en aan de keepers Daan en Jasper die het de penaltynemers zeker niet makkelijk hebben gemaakt. En uiteraard ook een dankwoordje aan alle supporters en de overige deelnemers.

Bekijk meer foto’s van vanavond elders op de site in Het Fotoboek !!