Zeeland Sport neemt met nederlaag afscheid van eigen aanhang

Bron: www.pzc.nl

VLISSINGEN – Voor Zeeland Sport is het seizoen aan het uitgaan als een nachtkaars. De club houdt op te bestaan en de allerlaatste thuiswedstrijd werd in de vierde klasse A met 3-4 verloren van MZVC.

Luctor Heinkenszand herstelde zich na de nederlaag van vorige week en won nu met 5-0 van SKNWK. Patrijzen won met 4-0 en neemt de periodetitel van kampioen Veere over, omdat het derde is geworden.

Luctor Heinkenszand-SKNWK 5-0: Na de nederlaag van vorige week bij Veere had Luctor Heinkenszand het een uur lang lastig met SKNWK. De bezoekers verdedigden met man en macht. De thuisploeg had moeite met het vinden van een gaatje. Na zestig minuten kopte Jur van de Berg de 1-0 raak. Het hek was van de dam en bij SKNWK werd het een gatenkaas. De thuisploeg liep makkelijk naar een 5-0-overwinning. Yoeri Simonse zorgde voor de 2-0, Barry Olierhoek voor de 3-0 en 5-0. Tussendoor pikte ook Eric Rouw zijn doelpuntje nog mee.

Luctor Heinkenszand-SKNWK 5-0 (0-0). Jur van de Berg 1-0, Yoeri Simonse 2-0, Barry Olierhoek 3-0 en 5-0 en Eric Rouw 4-0.

Lees hier verder https://www.pzc.nl/dossier-amateurvoetbal/zeeland-sport-neemt-met-nederlaag-afscheid-van-eigen-aanhang~ae0a08b4/