11 teams aangemeld voor estafette tijdens Eindfeest S.K.N.W.K.

De feestcommissie van S.K.N.W.K. heeft voor vandaag, zaterdag 26 mei 2018, weer een feestje in petto. Dit wordt dan een soort van seizoensafsluiting voor alle seniorenteams van S.K.N.W.K. Overigens is iedereen van harte welkom.

Na afloop van de laatste competitiewedstrijd van S.K.N.W.K. 1 (thuis tegen Jong Ambon) zal er een feestje worden georganiseerd. Het thema zal ‘Beach’ zijn. De muziek zal worden verzorgd door DJ Timski & DJ Edwin.

Inmiddels is op sportpark ‘Het Springer’ een heus strandje gecreëerd. Onder het genot van een muziekje, hapje en drankje gaan we er vanmiddag één groot feest van maken. Uiteraard zou het erg leuk zijn als iedereen in Beach-outfit naar dit feestje komt !!

Er is tijdens dit feest ook nog een parcours met een opblaasbare hindernisbaan. Dit zal in wedstrijdvorm zijn. Hiervoor hebben 11 teams ( van 4 personen zich aangemeld. Hiervoor kun je je als team (een team bestaat uit een viertal) nog steeds opgeven. Dit kan bij Remon de Jonge. Aanmelden kan via whatsapp 06-48566332 of spreek hem vandaag persoonlijk aan. De winnaar van de estafette wint één meter bier.