Uitsyndroom bezorgt S.K.N.W.K. 3 leider Christian van Vossen opnieuw ‘L. Rozenwater Trofee’

Bij S.K.N.W.K. 3 wordt ook tijdens dit seizoen, 2017-2018, na elke wedstrijd van het team de ‘L. Rozenwater Trofee’ uitgereikt. Toepasselijk is de bijbehorende prijs….. Deze wordt aan de speler/leider gegeven die tijdens de wedstrijd de meest ludieke actie had en/of het ongelukkigst speelde.

De laatste uitverkiezing van het seizoen 2017-2018 is voor leider Christian van Vossen. Nadat hij uit alle smoesjes de beste had gevonden, bleef hij weer thuis bij de een uitwedstrijd van het 3e. Zo kan het zijn dat hij het gepresteerd heeft dat hij toch bij één uitwedstrijd (naar S.P.S. 2) is mee geweest dit seizoen. Alle overige uitduels van S.K.N.W.K. 3 heeft hij keurig ‘gemist’ (met overigens de meest prachtige  redenen)……. Voor de mannen van het 3e dé mogelijkheid om hem opnieuw de eer voor ‘L. Rozenwater’ te geven. ‘Weer’ omdat CvV de eerste van het seizoen ook al kreeg. Toen omdat hij met een goede smoes na afloop van de wedstrijd ‘even’ naar huis ging (met een behoorlijke kater van de avond ervoor). Hij zou even gaan douchen en zou erna achter de bar staan. Echter is hij toen nooit meer terug geweest.

Nu was de teleurstelling bij het 3e nog groter. Zeker omdat ze een heel afscheidsprogramma voor hem hadden gepland na afloop van de wedstrijd, omdat hij stopt als leider bij S.K.N.W.K. 3. Dit viel nu geheel in het water en kon terug in de kast.

CvV gefeliciteerd met deze 2e terechte uitverkiezing !!

sknwk3_l_rozenwater_trofee_2015_2016_christian_van_vossen_2