Ook voor S.K.N.W.K. 40+ is het seizoen 2018-2019 eindelijk begonnen

Gisteren, vrijdag 31 augustus, was er op Schouwen-Duiveland voor de eerste keer dit seizoen weer 40+ voetbal. Plaats van handeling was deze keer sportpark ‘De Laone’  te Renesse. Zes deelnemende teams en geweldige (weers)omstandigheden waren prima ingrediënten voor een geweldig (voetbal)avondje.

Rond het klokje van 18:07 uur verzamelde S.K.N.W.K. 40+ voor de reis naar Renesse. Na een bakje koffie begonnen om 19:15 uur werd de eerste wedstrijden gespeeld (op een half veld 7 tegen 7). Voor S.K.N.W.K. 40+ stonden deze keer wedstrijdjes op het programma tegen W.I.K. ’57, D.Z.C. ’09, Ouwerkerk en Renesse. Genoeg minuten om aan de conditie te werken 😉

 

Nadat de zeer sportieve potjes waren gespeeld kon een warme douche worden genomen. Daarna kon de 3e helft worden gestart onder het genot van een hapje en drankje. In eerste instantie kon dit nog lekker buiten en toen het wat afkoelde gingen ze binnen nog verder. Er werd uiteraard terug gekeken op deze geslaagde eerste editie. Daarnaast werd alvast vooruit gekeken naar de 2e editie.

Het zou nog lang heel gezellig blijven op ‘De Laone’. S.K.N.W.K. 40+ toog iets na 00:30 uur weer huiswaarts. Hier en daar nog met een tussenstop in Bruinisse……. Het wordt weer een gezellig seizoen !!

Dank aan FC De Westhoek (te Renesse) voor de organisatie en gastvrijheid.