Ook dit jaar brachten Sinterklaas en zijn Pieten een bezoekje aan S.K.N.W.K.

Vanavond, vrijdag 30 november 2018, bracht ook Sinterklaas uiteraard weer een bezoekje aan S.K.N.W.K. Samen met enkele van zijn Zwarte Pieten had hij ook dit jaar weer een plaatsje vrij gemaakt in zijn agenda voor een bezoekje aan Sportpark ‘Het Springer’. Rond 17:00 uur verzamelden de JO7-1 en JO9-1 van S.K.N.W.K. in de kantine. Net toen ze iets te drinken kregen, verschenen er al 4 Zwarte Pieten. Uiteraard deelden zij wat snoepgoed uit. Toen was het tijd om naar buiten te gaan om heerlijk een potje te voetballen met de Pieten.

Na het voetballen ging iedereen terug naar de kantine voor een overheerlijke frietjes en een snack. Zelfs de Zwarte Pieten hadden honger gekregen van de Pietentraining en aten heerlijk mee. Toen iedereen zijn/haar buikje (bijna) vol had (er is natuurlijk altijd nog ruimte voor wat strooigoed) kwam ook Sinterklaas nog even langs samen met zijn hoofdpiet. De Sint had over iedereen natuurlijk weer iets staan in zijn Grote boek. Nadat alle spelertjes en teams aan bod waren gekomen, was het weer tijd om te vertrekken.

Natuurlijk was er voor iedereen nog een kadootje. En deze keer dacht de Sint ik ben bij een voetbalclub, dus we geven de kids gewoon een voetbal (die kun je er namelijk nooit genoeg hebben als echte voetballer 🙂  )

Dank aan de organisatie en de vrijwilligers voor dit zeer geslaagde Sinterklaasfeest. Bekijk nog meer foto’s van dit geweldige Sinterklaasfeest elders op de site in Het Fotoboek.