Ex-S.K.N.W.K.-trainers vinden nieuwe club of verlengen bij huidige vereniging

In deze periode is de trainerscarrousel weer volop in beweging. Op www.pzc.nl wordt keurig bijgehouden welke trainer blijft en/of vertrekt naar een nieuwe club met ingang van het seizoen 2018-2019. Hieronder een overzicht van de trainers met een S.K.N.W.K.-verleden.

Nieuwenhuijse kondigt vertrek én nieuwe club aan

‘S-HEER ARENDSKERKE – Voetbaltrainer Adriaan Nieuwenhuijse heeft zijn vertrek bij Arendskerke aangekondigd. De oefenmeester maakt de overstap naar De Meeuwen, waar hij Daan Eikenhout opvolgt.

Nieuwenhuijse is bezig aan zijn vierde voetbaljaargang in ‘s-Heer Arendskerke. Zoals het er nu naar uitziet, wordt zijn laatste seizoen ook meteen zijn beste bij de club. Arendskerke sloot de eerste seizoenshelft af in de derde klasse A van het zaterdagvoetbal af als nummer twee, met een achterstand van vier punten op koploper Walcheren. De vorige drie seizoenen leverden steeds een plaats in de middenmoot op.

Op welk niveau Nieuwenhuijse volgend jaar actief is, moet nog blijken. Zijn nieuwe club De Meeuwen, waar de huidige trainer Eikenhout eerder zijn vertrek al aankondigde, is verwikkeld in een strijd tegen degradatie uit de eerste klasse B van het zaterdagvoetbal. Momenteel bezit de ploeg uit Zoutelande plek twaalf, een nacompetitieplaats. Afgelopen seizoen pakte De Meeuwen de titel in de tweede klasse E.

Benieuwd welke trainer volgend seizoen waar voor de groep staat of welke club er nog op zoek is naar een nieuwe coach? Neem dan een kijkje in onze trainerstombola.

Wijnands blijft nog een jaar bij ‘rustig’ GPC Vlissingen

VLISSINGEN – Jack Wijnands is ook komend seizoen trainer van GPC Vlissingen. De zaterdag-derdeklasser en de oefenmeester uit ‘s-Gravenpolder zijn een contractverlenging voor één seizoen overeengekomen.

Wijnands (56) is bezig aan zijn debuutseizoen bij GPC Vlissingen. Dat verloopt tot nu toe voor beide plannen naar tevredenheid. ,,We zijn erg tevreden over Jack. Hij heeft de rust en de sfeer rond het eerste elftal na een paar moeilijke seizoenen weer helemaal teruggebracht‘’, aldus voorzitter Ron Huser.

GPC Vlissingen staat na twaalf wedstrijden op de negende plaats in de derde klasse A van het zaterdagvoetbal. De ploeg behaalde onder Wijnands tot nu toe zestien punten.

(Bron: www.pzc.nl)

 

Eerste jaar Noad’67 smaakt naar meer voor Perry Snoep

SINT-PHILIPSLAND – Perry Snoep staat ook volgend seizoen als hoofdtrainer aan het roer bij voetbalvereniging Noad’67.

Na twee seizoenen SKNWK sloot Snoep dit seizoen aan bij de zaterdag-derdeklasser uit Sint-Philipsland. Zijn eerste seizoen smaakt voor beide partijen naar meer. Met een 3-0-derbyzege op Smerdiek sloot Noad’67 de eerste competitiehelft zaterdag af op de twaalfde plaats.

Thomas de Ridder zet zijn krabbel: nog een jaar Kruiningen

KRUININGEN – Thomas de Ridder is ook volgend jaar hoofdtrainer van Kruiningen. De oefenmeester en de zaterdag-derdeklasser maakten dinsdag de contractverlenging wereldkundig.

De Ridder is bezig aan zijn eerste seizoen bij de Bevelandse club. Hij kwam afgelopen zomer over van VCK uit Koudekerke, dat in dezelfde competitie speelt. Kruiningen draait echter nog niet zoals het graag had gewild. De ploeg staat één duel voor de winterstop op de twaalfde plaats, wat aan het einde van de rit nacompetitievoetbal tegen degradatie betekent.

In het bekertoernooi gaat het Kruiningen en De Ridder overigens wel goed af. De ploeg staat voor een mooie wedstrijd tegen eersteklasser Kloetinge. Aanvankelijk zou dat duel dinsdag, op de dag dat de contractverlenging naar buiten kwam, gespeeld worden. Er is echter voor gekozen om op zaterdag 22 december te spelen.

 

We willen vanaf deze plaats al onze oud-trainers feliciteren met hun contractverlenging en/of nieuwe uitdaging en ze veel succes wensen deze huidige competitie en alvast voor het nieuwe seizoen.