Goed bezochte en gezellige Nieuwjaarsreceptie bij S.K.N.W.K.

Vanmiddag werd op sportpark ‘Het Springer’ om 14:00 uur begonnen met de Nieuwjaarstraining. Hier waren van al onze seniorenteams en oudste jeugdteam 22 spelers aanwezig. Zij hebben een uur lang een lekker partijspel afgewerkt. Na afloop van de Nieuwjaarstraining werd vervolgens in onze eigen kantine de Nieuwjaarsreceptie gehouden. Deze werd uiteindelijk door ruim 50 mensen bezocht.

Toen iedereen aanwezig was, sprak voorzitter Arnold Schiettekatte alle aanwezigen toe en heette hen uiteraard van harte welkom en wenste iedereen alle goeds voor 2019.

Ook werd zoals inmiddels gebruikelijk is nog een kantinekaart getrokken uit de volle kaarten. Gerard Olijhoek bleek deze keer voor Spitsie (Stefan Vermeer) een gelukkige hand te hebben. Niet voor het eerst (overigens wel dit jaar) was Spitsie dus de winnaar. Gefeliciteerd Stefan !! Bij afwezigheid van Stefan (lekker op wintersport) hebben de overige aanwezigen de kantinekaart aangenomen en inmiddels weer ‘vol’ in de bus gedaan……… 😉 (hopelijk is Stefan volgende keer wel zelf aanwezig om zijn kaart in ontvangst te nemen 🙂 )

Na dit officiële gedeelte werd er in een ongedwongen sfeer nog lekker lang en gezellig nagepraat en vooruit gekeken naar het komende jaar. Dit uiteraard allemaal onder het genot van een hapje en een drankje.