Zeer jeugdig S.K.N.W.K. 1 met 0-8 veel te sterk voor Bruse Boys 2

Vanavond, dinsdag 15 januari 2019, speelde S.K.N.W.K. 1 op sportpark ‘Volharding’ te Bruinisse een oefenduel tegen Bruse Boys 2. Toch een team dat reserve 1e klas speelt, dus vooraf reken je op een spannende pot voetbal. Echter uiteindelijk bleken de blauw/zwarten veel te sterk voor de paarshemden. Eindstand werd na een 0-1 ruststand maar liefst 0-8 !!

S.K.N.W.K. 1 trad voor dit duel aan met een zeer jeugdige selectie. Zo stond JO19-1 doelman Daan v/d Cingel tussen de palen. Daarnaast hadden zijn teamgenoten Jari Goudzwaard, Dominique Prins en Tim v/d Cingel een basisplaats. Evenals JO17-1 speler Stijn Dooge. De Nieuwerkerkse ploeg liet het balletje lekker rond gaan. Al heel snel werd het 0-1. Het was Karl Hanse die prima de bal bij de 2e paal binnen kopte. Dat het bij deze 0-1 tussenstand bleef, had vooral met S.K.N.W.K. zelf te maken. Ze wisten niet goed gebruik te maken van de geboden ruimte en waren soms te slordig in de eindfase.

In de 2e helft ging het allemaal veel beter. Zeker in de slotfase, toen Bru ook conditioneel achterbleef bij S.K.N.W.K., liepen onze voorwaartsen er soms wel heel makkelijk doorheen. Jarno van Nieuwenhuize 4x, Toby de Bruine 2x, en Remco v/d Berge zorgden voor de treffers tijdens het 2e bedrijf. Zodoende werd de eindstand 0-8.

Smet op de wedstrijd was nog wel het uitvallen aan het begin van de 2e helft van Bruse Boys-speler Gerard Vogel. Hij liep een behoorlijk zware blessure op aan zijn schouder/sleutelbeen. Vanaf deze plaats wensen we hem veel sterkte en beterschap toe.