S.K.N.W.K. zoekt nog O9 en O11-teams voor 18e editie Joachim Glerum Jeugdtoernooi op zaterdag 1 juni 2019

Logo Joachim Glerum jeugtoernooi

Zaterdag 1 juni 2019 is nú al een dag om naar uit te kijken. Dan wordt namelijk de 18e editie van het Joachim Glerum Jeugdtoernooi georganiseerd, speciaal voor JO9 en JO11 teams. Ook tijdens de komende editie zullen de wedstrijden van de JO9 ‘s ochtends plaatsvinden (09.00 tot ca. 12.00) waarbij er plaats is voor 15 deelnemende teams. De wedstrijden van de JO11 teams worden ‘s middags gespeeld (13.30 tot ca. 17.00), ook hierbij is er plaats voor 15 deelnemende teams. Schrijf je team dus snel in!

Nieuwe spelvormen
Net als de voorgaande edities worden er reguliere wedstrijden gespeeld met een puntentelling en een eindstand. Dit betekent dat we kijken (en vragen) naar de sterkte van elk team tijdens de inschrijving. Zo kunnen we de poules zo eerlijk mogelijk indelen.

Ook hebben we er dit jaar voor gekozen om een aantal nieuwe spelvormen toe te voegen buitenom de reguliere wedstrijden. We zijn hier nog druk mee bezig en kunnen hier dus nog niet te veel over zeggen. Maar we zijn er van overtuigd dat deze nieuwe spelvormen de jeugd enorm zullen aanspreken!

Schrijf je snel in!
De inschrijvingen zijn op volgorde van aanmelding, aangezien we al een aantal inschrijven hebben raden we aan om je zo snel mogelijk aan te melden! Gelukkig is dat tegenwoordig makkelijk én snel gedaan, klik hieronder en vul de gevraagde gegevens op de puntjes in. Je ontvangt binnen 2 werkdagen een bevestiging van je inschrijving, verdere informatie volgt per e-mail!

INSCHRIJVEN