Topscorerslijst seniorenteams S.K.N.W.K. is aangepast

Logo topscorer

Deze week werd bekend dat de gestaakte wedstrijd Hansweertse Boys 1 – S.K.N.W.K. 1 met een tussenstand van 0-2 als eindstand is opgenomen in de ranglijst en niet meer hoeft te worden uitgespeeld. Hiermee kunnen we ook de topscorerslijst bij de senioren aanpassen. De doelpunten in het laatste duel voor de winterstop voor S.K.N.W.K. 1 werden gemaakt door Toby de Bruine en Robert Padmos. Voor beiden respectievelijk hun 2e en 3e doelpunt van het seizoen.

Wilco de Valk blijft de topscorer bij de senioren met 11 doelpunten. Koen Kraaijenbrink (S.K.N.W.K. 2) staat met 8 doelpunten op een 2e plaats. Jarno van Nieuwenhuize heeft een totaal van 7 en bezet hiermee de 3e plaats. Simon van Dongen (S.K.N.W.K. 1) staat met vijf treffers op een 4e plaats. Tim v/d Cingel (S.K.N.W.K. JO19-1, maar hij wist namens S.K.N.W.K. 3 dus al 4x te scoren) bezet de 4e plaats op de ranglijst met 4 doelpunten dit seizoen.

De topscorerlijst ziet er nu als volgt uit:

Voor een volledig overzicht van de topscorerslijst (en een terugblik op de voorgaande seizoenen) klik hier: https://www.sknwk.nl/topscorer-seizoen-2018-2019