S.K.N.W.K. 3 volgt prima voorbeeld van 1e en 2e en komt ook goed uit hun winterslaap

Na drie trainingen (en de nieuwjaarstraining) en twee uitgestelde duels mocht S.K.N.W.K. 3 dan gisteren eindelijk weer eens ‘de wei’ in. En dat was al weer een tijdje geleden, want zaterdag 8 december van het vorige jaar speelden ze de laatste (competitie)wedstrijd. Toen was in Burgh-Haamstede FC De Westhoek 3 de tegenstander (uitslag 3-0).

Gisterenmiddag, zaterdag 23 februari 2019, de uitgestelde wedstrijd tegen W.I.K. ’57 2. S.K.N.W.K. 3 was met 16 man goed voorzien van spelers en onder werkelijk schitterende weersomstandigheden speelden ze een puike pot voetbal. Ze wonnen uiteindelijk met 6-1. En hiermee volgden ze het prima voorbeeld van S.K.N.W.K. 1 én 2 die ook hun eerste wedstrijden tegen respectievelijk V.V.C. ’68 1 (eindstand 4-1) en FC De Westhoek 2 (eindstand 1-6) in een overwinning wisten om te zetten.

Hopelijk kan S.K.N.W.K. 3 dit door trekken, want door deze overwinning staan ze in de grauwe middenmoot op een 7e positie, maar is de achterstand op plaats 3 vier punten, maar ook nummer 9 Bevelanders 4 heeft slechts 2 punten minder dan de blauw/zwarten. Dus er is nog van alles mogelijk !!

A.s. zaterdag is er geen voetbal. De week erop, 9 maart 2019, is V.C.K. 4 de tegenstander op sportpark ‘Het Springer’. Aftrap is om 12:30 uur.

De stand is als volgt: