Seizoen SKNWK krijgt geen toetje

door Klaas Verspoor

MIDDELBURG – De teleurstelling overheerste bij SKNWK. Zelf won de ploeg met 1-2 bij MZVC, maar de overige uitslagen zorgden er voor dat de Nieuwerkerkers niet mogen deelnemen aan de nacompetitie. Het is einde seizoen voor SKNWK.

Vorig seizoen miste SKNWK de promotie op een haar en dit seizoen liet SKNWK het gedurende het seizoen een aantal keren afweten. De ploeg van trainer Adriaan Nieuwenhuijse was niet constant genoeg om aanspraak te mogen maken op een prijs. „Ik had meer verwacht van dit seizoen en de spelers zelf ook. Het is tegengevallen, ook al omdat we het gevoel hebben dat we één van de betere ploegen zijn geweest. We hebben het alleen niet in de cijfers uitgedrukt“, aldus Nieuwenhuijze. Tegen MZVC kwam SKNWK vlak voor rust op 0-1. Het was Christian van Vossen die uit een voorzet van Jan-Jaap Padmos scoorde. Robert Baas miste daarna voor de thuisploeg een strafschop. Na rust besliste Gert-Jan Tierie door een individuele actie de wedstrijd. Vlak voor tijd scoorde Martijn de Vries 1-2.

MZVC-SKNWK 1-2 (0-1). 45. Christian van Vossen 0-1, 61. Gert-Jan Tierie 0-2, 85. Martijn de Vries 1-2. Scheidsrechter: P.A. Fase (Oud-Vossemeer). Gele kaart: Gert-Jan Tierie en Sytze Stins (beiden SKNWK). Aantal toeschouwers: 100.

SKNWK: Léon Quik, Johan Padmos, Frank Boere (46. Sytze Stins), Martijn Neele en Martin Huisman; Maarten Padmos, Léon de Bruine en Gert-Jan Tierie; Jan-Jaap Padmos, Christian van Vossen en Emiel Kuijten.