S.K.N.W.K. 3: Spitsie maakt 22e, Nick in dubbele cijfers, Jelle en Ruben maken eerste treffer van seizoen

Logo topscorer

Gisteren, donderdag 25 april 2024, speelde S.K.N.W.K. 3 een inhaalwedstrijd. Uit bij M.Z.C. ’11 5 werd er met 2-6 gewonnen. Dit heeft uiteraard nog wat consequenties voor de topscorerslijst.

Vreugde bij S.K.N.W.K. bij één van de zes treffers. Op de foto staan rechts drie van de vier doelpuntenmakers (Nick Bouwman, Ruben Willeboordse, Stefan Vermeer) – Foto Kees Bin (M.Z.C. ’11)

De ruststand in Zierikzee was 0-4. Nick Bouwman scoorde 2x voor de rust. De andere twee treffers waren van Ruben Willeboordse en Jelle Verhoek. Voor hen betekent dat het eerste competitiedoelpunt dit seizoen.

Na de rust werd het uiteindelijk 2-6. De twee Nieuwerkerse treffers kwamen van Stefan Vermeer die hiermee zijn koppositie op de topscorerslijst bij de seniorenteams verstevigd. Immers staat hij na gisteren al op 22 doelpunten !!

De eerste competitietreffer van het seizoen……

….. van Jelle Verhoek (Foto’s Kees Bin (M.Z.C. ’11)

Tim de Looze (S.K.N.W.K. 1) is de naaste belager van Spitsie. Hij heeft inmiddels een achterstand van 7 treffers, want Tim scoorde tot nu toe 15x. Nummer drie op de lijst is René Verschoor met 11 doelpunten namens S.K.N.W.K. 3. Nick Bouwman komt door zijn twee doelpunten van gisteren naast Remco v/d Berge, die 10 scoorde namens het 1e. Ze bezetten samen de gedeelde 4e plaats op de topscorerslijst.

Door zijn 2 doelpunten gisteren staat de teller van Stefan Vermeer inmiddels op 22 (!!) – Foto Kees Bin (M.Z.C. ’11)

Morgen, zaterdag 27 april (Koningsdag) is er uiteraard geen competitievoetbal. Volgende week zaterdag, 4 mei 2024, komt opnieuw alleen S.K.N.W.K. 3 in actie. Zij spelen dan op eigen veld de inhaalwedstrijd tegen FC De Westhoek ’20 3. Pas op zaterdag 11 mei 2024 staan er voor alle drie de seniorenteams te gelijk weer competitieduels gepland.

De topscorerlijst ziet er na de inhaalwedstrijd van gisteren als volgt uit:

Voor een volledig overzicht van de topscorerslijst (en een terugblik op de voorgaande seizoenen) klik hier: https://www.sknwk.nl/topscorer-seizoen-2023-2024/

Geef als eerste een reactie op "S.K.N.W.K. 3: Spitsie maakt 22e, Nick in dubbele cijfers, Jelle en Ruben maken eerste treffer van seizoen"

Reageer

Je emailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.