Sportpark ‘Het Springer’ maakt zich vandaag op voor heuse topper in de 3e klas B K.N.V.B. Zuid 1

Vanmiddag, zaterdag 24 september 2016, staat op sportpark ‘Het Springer’ de competitiewedstrijd in de 3e klas B K.N.V.B. Zuid 1 op het programma tussen S.K.N.W.K. 1 en W.H.S. 1. Immers W.H.S. 1 staat aan kop van de ranglijst (7 punten uit 3 duels) en S.K.N.W.K. 1 staat na de promotie afgelopen seizoen uit de 4e klas keurig op plaats 3 (6 punten uit 3 wedstrijden).

Saillant detail aan deze wedstrijd is dat de huidige nieuwe trainer van de Nieuwerkerkse ploeg, Perry Snoep, afkomstig is van W.H.S. Hij was daar de afgelopen jaren de trainer van de 2e selectie. Daarvoor was hij nog actief als voetballer bij de ‘Stallandse’-ploeg totdat blessures hem noopten om te stoppen als voetballer.

Inmiddels is Perry dus bezig aan een carrière als voetbaltrainer. Voor hem heeft dit duel dus zeker wel extra ‘lading’. Dus ik zou zeggen “S.K.N.W.K. 1 vanmiddag volle bak en al was het alleen meer voor Perry, zorg dat je niet verliest (lees: zorg dat je wint !!)”. En bij winst ben je ook gelijk (gedeeld) koploper !!

Succes !!

Aftrap van S.K.N.W.K. 1 – W.H.S. 1 op sportpark ‘Het Springer’ is 14:30 uur. De wedstrijd staat onder leiding van dhr. A.J.A. Simonse. De wedstrijdbal is gesponsord door Lankor Hoveniers.