Machtigingsformulier voor stemmen tijdens Bijzondere Algemene Ledenvergadering

Donderdag 26 januari 2017 is er een bijzondere ledenvergadering met als (enige) onderwerp een voorstel tot principe-instemming met een fusie tussen SKNWK, SV Duiveland en SV Ouwerkerk. De vergadering wordt bij alle drie de verenigingen op dezelfde dag en op hetzelfde tijdstip gehouden (bij Duiveland hoeft geen 2e vergadering gehouden te worden, omdat daar tijdens de 1e Bijzondere Algemene Ledenvergadering op 12 januari j.l. al kon worden gestemd). De statuten van de drie verenigingen wijken op onderdelen af als het gaat om stemrecht en machtigingen. Voor SKNWK geldt dat ieder lid mag stemmen over dit voorstel, het maakt niet uit of je jeugdlid bent of seniorlid. Verder mag ieder lid een ander lid machtigen zijn stem uit te brengen. Ook hier is er geen onderscheid tussen jeugdleden of seniorleden. Voorbeeld: een jeugdlid mag een ander seniorlid machtigen maar andersom is ook toegestaan. Zelfs mag een jeugdlid een ander jeugdlid machtigen. Ouders / verzorgers die zelf geen lid van SKNWK zijn, mogen niet worden gemachtigd om een stem uit te brengen namens hun kind(eren). Een lid mag maximaal 2 stemmen uitbrengen over het voorstel. Hij mag dus naast zijn eigen stem gebruik maken van maximaal 1 machtiging. Tot slot is er volgens de statuten van SKNWK onderscheid in het gewicht van de stemmen. Leden jonger dan 16 jaar brengen 1 stem uit, leden van 16 en 17 jaar brengen 2 stemmen uit en leden van 18 jaar en ouder brengen 3 stemmen uit.

In de bijlage bij dit bericht is een machtigingsformulier opgenomen. Om hiervan gebruik te maken moet dit volledig worden ingevuld en worden ondertekend. De machtiging moet worden meegenomen naar de ledenvergadering. Het machtigingsformulier is voor alle drie verenigingen gelijk.

Zijn er toch nog vragen over de stemprocedure, neem dan contact op met de voorzitter, bij voorkeur via voorzitter@sknwk.nl

Machtiging_ivm_fusievoorstel