Leden S.K.N.W.K. stemmen massaal tegen een fusieproces

Vanavond, donderdag 26 januari 2017, was hét moment voor de leden van S.K.N.W.K. om te stemmen om wel of niet akkoord te gaan met een fusievoorstel met de verenigingen Duiveland en Ouwerkerk. Na een presentatie van het bestuur en een discussie onder de leden kon na zo’n 1,5 uur tot stemming worden over gegaan.

Er waren maar liefst 80 (!!) leden aanwezig tijdens deze Bijzondere Ledenvergadering. Ook 24 leden hadden de moeite genomen een machtiging te geven. Dus 104 stemgerichtigden. We kunnen duidelijk concluderen dat S.K.N.W.K. tegen een fusie is, want 93 leden stemden tegen en 11 leden waren voor.

Met name de hoeveelheid jeugdleden die de moeite hadden genomen naar het sportpark te komen om mee te discussiëren en mee te stemmen wordt door het bestuur zeer gewaardeerd.

Later meer….

2 reacties op "Leden S.K.N.W.K. stemmen massaal tegen een fusieproces"

  1. voetbal liefhebber | 28-01-2017 at 13:21 |

    ik heb de afgelopen dagen meermaals de pc opgestart om te reageren op de uitslag van de stemming tegen de fusie…en hem ook weer afgesloten omdat ik niet met modder wil gooien en zeker hardwerkende vrijwilligers niet voor het hoofd wil stoten.
    toch wil ik nog wel laten weten dat ik het voor de jeugd en de toekomst van het voetbal op het eiland erg teleurstellend vind.
    ik hoop dan ook dat jullie in de toekomst, naar jullie kinderen / kleinkinderen, betere excuses hebben als je uitlegt waarom de fusie verworpen is dan de onzin die ik afgelopen weken heb gehoord.

  2. Wim Fonteine | 27-01-2017 at 11:08 |

    Langs deze weg wil ik mijn dank en bewondering laten blijken voor de enorme inspanning die Arnold Schiettekatte en Michel Ruyssenaars hebben verricht. Naast hun ‘gewone’ bestuursactiviteiten hebben ze de extra opdracht om een fusie te onderzoeken met overtuiging uitgevoerd. Het is fijn dat er zulke betrokken mensen zijn die niet alleen stilstaan bij het belang van de vereniging nu, maar ook voor op de lange termijn. Klasse.

Reacties gesloten.