Sportpark ‘Het Springer’ is voor aankomend weekend omgetoverd tot ‘Ally Pally’

Deze week staat bij S.K.N.W.K. in het teken van darten. I.v.m. carnaval zijn alle S.K.N.W.K.-teams vrij, omdat de K.N.V.B. geen programma heeft gepland. De ideale mogelijkheid voor de blauw/zwarten om weer het jaarlijkse darttoernooi ‘Het Springer Open 2017’ te organiseren. Deze keer al weer voor de 15e keer. Het wordt gehouden op zaterdagmiddag, 25 februari 2017. Het toernooi start om 13:30 uur !!, vanaf 13:00 uur is de kantine geopend.

Evenals vorige drie jaar is er op vrijdagavond, 24 februari 2017, ook weer een jeugddarttoernooi in de kantine. Dit begint om 19:00 uur.

Inmiddels is de kantine al weer helemaal in gereedheid gebracht voor het darten en is ‘Het Springer’ voor twee dagen omgetoverd tot ‘Ally Pally’.

1 reactie op "Sportpark ‘Het Springer’ is voor aankomend weekend omgetoverd tot ‘Ally Pally’"

  1. een liefhebber | 21-02-2017 at 11:59 |

    Ze kunnen beter gewoon trainen. Robert Padmos scoort al weken niet meer, Schot mist kans op kans en Mike Bakker geeft corners weg omdat de bal te heet lijkt. Wil er geen nacompetitie volgen moet Perry misschien minder lief zijn (lees: Snoep geven) en deze jongens omtoveren tot echte ‘grote’ jongens.

Reacties gesloten.