Martijn Neele wint ‘L. Rozenwater Trofee’ dit weekend bij S.K.N.W.K. 3

Bij S.K.N.W.K. 3 wordt ook tijdens dit seizoen, 2016-2017, na elke wedstrijd van het team de ‘L. Rozenwater Trofee’ uitgereikt. Toepasselijk is de bijbehorende prijs….. Deze wordt aan de speler gegeven die tijdens de wedstrijd de meest ludieke actie had en/of het ongelukkigst speelde.

Gisteren, zaterdag 18 maart 2017, speelde S.K.N.W.K. 3 tegen Bevelanders 3. De blauw/zwarten hadden weinig in te brengen en verloren eigenlijk kansloos met 0-2. Omdat de personele bezetting na de winterstop heel matig is bij de seniorenteams een heel gedoe om een volledig team bij elkaar te krijgen. Zo werd Richard Bevelander weer eens opgetrommeld. Speelden er drie spelers van S.K.N.W.K. JO19-1 mee en ook Martijn Neele speelde de hele wedstrijd mee.

En Neele is ook gelijk winnaar van de ‘L. Rozenwater Trofee’. Omdat hij namelijk nadat hij al een hele wedstrijd met het 3e had meegespeeld ook nog een helft meespeelde met het 4e (tegen FC De Westhoek 4) is het zelfs zo dat hij 2x verloor gisteren. Immers S.K.N.W.K. 4 verloor met 1-2 van ‘De Westhoek’ (overigens speelde ook Mike Venneman nadat hij al een hele wedstrijd met het 3e had meegedaan nog ruim een uur mee met het 4e. Petje af hoor Mike !!).

Zodoende 2 (!!) nederlagen voor Martijn dit weekend en daarom een terechte verkiezing voor ‘L. Rozenwater’ dit weekend !! Gefeliciteerd !!