De biefstukjes waren weer verrukkelijk tijdens gezellig eerste biefstukavondje van het seizoen bij S.K.N.W.K.

Gisteren, donderdag 12 oktober 2017, was er voor de eerste keer dit seizoen weer de mogelijkheid om na de training lekker een biefstukje te eten bij S.K.N.W.K. Ook deze keer was het weer erg lekker en gezellig en dat bleef het tot in de vroege uurtjes. Eerst werd er natuurlijk getraind (vanaf 19:00 uur door de lagere seniorenteams en een uurtje later begon de eerste selectie). Vanaf ongeveer 21:30 uur was het smullen geblazen door de 45 aanwezigen.

Inmiddels zijn de biefstukavondjes echt een traditie bij S.K.N.W.K. Zo’n twee keer per jaar na afloop van de training op donderdagavond onder het genot van een ‘sapje’ een biefstukje eten. Dat gaan we tijdens de 2e seizoenshelft dus zeker nog een keer herhalen.

Dank aan Harald en Gert-Jan voor de het bereiden van de biefstukjes en het serveren ervan. Stuph voor de hulp achter de bar, Arie voor de hulp bij de afwas, Leon voor het regelen van de biefstukjes en Martijn voor de organistatie van dit fenomeen. En verder dank aan alle overige mensen die hun steentje hebben bijgedragen aan weer een gezellig avondje.

En verder (niet onbelangrijk) uiteraard dank aan alle aanwezigen !!