Vrijdag 7 juni 2019 is de 8e editie van Mini Bedrijventoernooi S.K.N.W.K.

Op vrijdag 7 juni 2019, wordt bij S.K.N.W.K. voor de 8e keer het Mini Bedrijventoernooi georganiseerd. Het is net als tijdens de voorgaande edities de bedoeling om om 19:00 uur starten met de wedstrijden. Omstreeks 21:00 uur zal bekend zijn welke teams de diverse poules hebben gewonnen en de bekers in ontvangst mogen nemen.

Na afloop van het toernooi is er in onze kantine en hopelijk vanwege de weersomstandigheden ook op het dakterras nog voldoende tijd voor nabespreking van het toernooi onder het genot van een hapje en een drankje. Uiteraard is publiek ook van harte welkom.

Binnenkort zullen al onze sponsoren persoonlijk worden uitgenodigd om samen met hun medewerk(st)ers en/of familie een leuk potje voetbal te spelen tegen collega en potentiële sponsors van S.K.N.W.K. De wedstrijden worden op een half veld gespeeld, met 6 veldspelers en een doelman. De wedstrijden duren 20 minuten.

Eventueel kunt u zich nu ook al aanmelden per e-mail via sponsorzaken@sknwk.nl. Hier kunt u ook terecht voor vragen/opmerkingen. Er in plaats voor 16 teams !!

We hopen u allen weer te mogen verwelkomen op sportpark ‘Het Springer’.