Sfeerimpressie S.K.N.W.K. van zaterdag 30 maart 2019

Gisteren, zaterdag 30 maart 2019, gebeurde er weer voldoende op en rond sportpark ‘Het Springer’ en bij de uitwedstrijden van de S.K.N.W.K.-teams.

Hieronder een sfeerimpressie van zaterdag 30 maart middels wat foto’s:

Vertrektijd gisterenochtend van JO12-1. Ze moesten al om 08:30 uur voetballen in Oude Tonge tegen D.B.G.C. JO12-1. Ze gingen niet voor niets, want de winst was er met 1-5. En geluk bij een ongeluk spelen ze a.s. zaterdag opnieuw een uitwedstrijd. Gelukkig wel iets later, namelijk 08:45 uur….. 😉 Maar dit is dan wel in Roosendaal, dus de wekkertjes kunnen ook a.s. zaterdag weer zeker worden gezet !!

Mocht ie willen……. 😉

Omdat scheidsrechter Fernando Bom vrijdagavond geblesseerd raakte bij 40+ moest er nog een snel een scheidsrechter worden geregeld voor JO15-1. Gelukkig was Joris Spitholt bereid. Overigens floot hij voor het eerst op een heel veld. Klasse Joris !!

Overigens verloor JO15-1 de wedstrijd met 3-7 van Zeelandia Middelburg JO15-3

Op veld 1 de derby S.K.N.W.K. JO13-1 tegen Duiveland JO13-1G. Eindstand hier was 2-6.

Omdat de wedstrijd S.K.N.W.K. JO11-1 tegen Duiveland JO11-1 is verzet naar a.s. woensdag werd er door JO11-1 heerlijk getraind.

S.K.N.W.K. MO17-1 moest aantreden tegen S.S.V. ’65 MO17-1. Omdat de tegenstander in blauwe shirts speelde, trad S.K.N.W.K. MO17-1 aan in het oranje. Deze shirts hebben we laatst gekregen van S.N.S. Bank Zierikzee. Hiervoor vanaf deze plaats nogmaals hartelijk dank !!

En of aan het aan de shirtjes lag, zullen we nooit weten. Feit is wel dat S.K.N.W.K. MO17-1 na een 0-1 achterstand met de rust alsnog met 2-1 wist te winnen !! Klasse meiden !!

Voor S.K.N.W.K. 2 stond om 13:30 uur op het eigen sportpark ‘Het Springer’ een oefenwedstrijd tegen Bruse Boys 2 op het programma.

Het werd uiteindelijk 0-4 mede door een prachtige eigen doelpunt van Colin Duinhouwer 😉

De wedstrijd van het 3e werd groots aangekondigd

Via Robin Kosten kwam S.K.N.W.K. 3 zelfs op 0-1

Maar helaas was de thuisploeg toch nipt te sterk voor het 3e. Eindstand 2-1.

Bij het 3e deze middag kon Cecil samen spelen met zijn zoon Rick (omdat JO19-1 vrij was)

Zelfs de shirts waren in orde (met dank aan (ome) William, die gisteren niet aanwezig kon zijn)

Bij het 2e uiteraard weer de wedstrijdanalyse. Deze keer zelfs met een speler van de tegenstander, namelijk Eric Duffener, speler van Bruse Boys 2

Het 1e trad in Vosmeer 1 tegen de plaatselijke v.v. Hier een woordje van dank aan Jos van Spier die de honneurs waar nam als ‘vlagger’ voor de geblesseerde Fernando Bom.

Het 1e wist eindelijk weer eens te winnen…..

Het werd uiteindelijk 1-4

Na afloop zelfs slingers en ballonnen in de auto van Remco (met dank aan Mark en Machiel) 😉 (en Remco vond dit leuk…….)

’s Avonds was er voor Peter v/d Zande (van onze hoofdsponsor Sportworxs) nog een feestje i.v.m. zijn 60e verjaardag. Vanaf deze plaats uiteraard ook gefeliciteerd !! Namens S.K.N.W.K. overhandigde Leon v/d Wel nog een prachtige foto op canvas van de eerste selectie in het onlangs uitgereikte nieuwe tenue.