De biefstukjes waren ook op 2e biefstukavondje S.K.N.W.K. van dit seizoen weer overheerlijk !!

Gisteren, donderdag 18 april 2019, was er voor de tweede keer dit seizoen weer de mogelijkheid om na de training lekker een biefstukje te eten bij S.K.N.W.K. Ook deze keer was het weer erg lekker en gezellig en dat bleef het tot in de vroege uurtjes. Eerst werd er natuurlijk getraind (vanaf 19:00 uur door de lagere seniorenteams en een half uurtje later begon de eerste selectie). Vanaf ongeveer 21:30 uur was het smullen geblazen door de bijna 40 aanwezigen.

Twee keer per jaar na afloop van de training op donderdagavond onder het genot van een ‘sapje’ een biefstukje eten, is inmiddels niet meer weg te denken bij de blauw/zwarten. Dat gaan we tijdens het nieuwe seizoen 2019-2020 dus zeker weer 2x herhalen.

Dank aan Harald en Gert-Jan voor de het bereiden van de biefstukjes en het serveren ervan. Leon voor het regelen van de biefstukjes en Martijn voor de organisatie van dit geslaagde avondje. En verder dank aan alle overige mensen die hun steentje hebben bijgedragen aan weer een gezellig avondje.

En verder (niet onbelangrijk) uiteraard dank aan alle aanwezigen !!