S.K.N.W.K. 40+ sluit seizoen af met gezellig toernooi bij D.Z.C. ’09

Gisteren, vrijdag 24 mei 2019, was er op Schouwen-Duiveland voor de laatste keer dit seizoen nog een keertje 40+ voetbal. Deze keer was de organisatie in handen van D.Z.C. ’09. Uiteindelijk waren er 7 teams aanwezig bij deze editie, namelijk D.Z.C. ’09 1, D.Z.C. ’09 2, Ouwerkerk, Duiveland, FC De Westhoek, sc Zierikzee en S.K.N.W.K.

Ook de weergoden werkten gisterenavond prima mee, want de (weers)omstandigheden waren geweldig voor een geslaagd avondje (voetbal). D.Z.C. ’09 bestaat dit jaar 10 jaar en pakken uit met een feestweekend dit weekend. Daar was dus het 40+ voetbal een onderdeel van.

S.K.N.W.K. 40+ vertrok gisteren in twee groepen op de (elektrische)fiets naar Dreischor. Een zestal vanuit Nieuwerkerk en de andere 3 uit Zierikzee. Aangekomen op het sportpark eerst nog een bakje koffie waarna er kon worden verkleed. Voor S.K.N.W.K. stond er een grote legertent die gedeeld werd met de buurtjes van Duiveland.

Uiteindelijk speelden de blauw/zwarten een wedstrijd tegen D.Z.C. ’09 1, sc Zierikzee en Ouwerkerk. Na het sportieve deel werd eerst op het toen nog zonnige terras een drankje gedaan waarna toch eerst maar een warme douche werd genomen. Onder het genot van een hapje, drankje en muziekje werd deze avond en het afgelopen seizoen geëvalueerd en alvast weer vooruit gekeken naar een nieuw seizoen 40+ voetbal.

Omstreeks het klokje van 00:30 uur gingen de sportievelingen weer op de fiets huiswaarts en kon opnieuw worden teruggekeken op een geslaagde avond.

Dank aan D.Z.C. ’09 voor de organisatie en gastvrijheid.