Tikkie Terug Deel 275 – Vrijwilligersavond van 10 jaar geleden (2009)

Logo Tikkie Terug

Inmiddels is het voetbalseizoen 2018-2019 ten einde. Een tijd om eventjes terug te kijken. Zoals altijd draait een voetbalvereniging op haar vrijwilligers. Dit was 10 jaar geleden uiteraard ook het geval. Toen werd als dank in juli van dat jaar (om precies te zijn op 11 juli 2009) een vrijwilligersavond gehouden (overigens hebben we dit seizoen in oktober van vorig jaar al een vrijwilligersavond gehouden). Op onze website stond toen het volgende te lezen:

Gezellige vrijwilligersavond S.K.N.W.K.

Mede door de prima weersomstandigheden was de vrijwilligersavond van S.K.N.W.K. geslaagd. Gisteren rond 18:00 uur verzamelden (slechts) zo’n 35 vrijwilligers (+ partner) zich op ‘Het Springer’ voor een hapje en een drankje. De nieuw aangeschafte barbecues bleken prima dienst te doen. Het was lekker en gezellig. De muziek kwam van ‘de kermis’ waar uiteraard ook nog een bezoekje aan werd gebracht.

Nu is het dus echt over, maar niet getreurd! Over een kleine 3 weken starten we al weer met de voorbereidingen op het seizoen 2009-2010. Een ieder nogmaals hartelijk dank voor zijn of haar inzet het afgelopen seizoen.

Uiteraard waren er ook foto’s: