Aankomend weekend weer Nieuwerkerk Bruist !!

Bron: www.nieuwerkerkbruist.nl

Het 777-jarig bestaan van Nieuwerkerk in 2010 was voor Nieuwerkerk een reden om eens groots uit te pakken. De Stichting Nieuwerkerk Bruist organiseerde een groots feest waaraan iedereen deel kon nemen. Dit feest werd als zo aangenaam gesmaakt dat het een jaarlijks terugkerend evenement werd.

En dit jaar mogen we de jubileumeditie van 10 jaar Nieuwerkerk Bruist!  organiseren. Op vrijdag 21 en zaterdag 22 juni 2019 staat de Kerkring weer bol van de activiteiten voor jong en oud.

Maar houdt u de website in de gaten. Het programma, waar we toch wel iets speciaals van willen maken, heeft vorm gekregen. Natuurlijk zullen de activiteiten die al jarenlang een groot succes zijn er ook dit jaar weer zijn! Maar we hebben ook leuke nieuwe activiteiten! En deze kun je op de pagina Programma al vinden, maar er komt nog een grotere “heel de dag” activiteit bij. En deze is inmiddels bekend. Dankzij de Gemeente Schouwen-Duiveland en onze Dorpsraad kunnen we de hele zaterdag een IJSBAAN aan onze activiteiten toevoegen. Hoe leuk is dat?!!

De organisatie wil graag alle sponsoren en vrijwilligers dankzeggen voor hun inbreng en inzet. Zonder hun hulp is het gewoon niet mogelijk om Nieuwerkerk Bruist! te laten bruisen!! Ook voor dit jaar merken we dat veel bedrijven, verenigingen en particulieren Nieuwerkerk Bruist! wederom een goed hart toedragen. Dank daarvoor. En weest u gerust. Bij Nieuwerkerk Bruist! blijft niets aan de strijkstok hangen. Het sponsorgeld wat we binnenkrijgen wordt gespendeerd aan leuke activiteiten. Kijk eens op onze sponsorpagina om te zien wie er zorg voor dragen dat we een leuk feest kunnen vieren!!

Op naar de 10de editie in 2019 en heb je op zaterdag 22 juni één of twee uurtjes over om ons te helpen, laat het weten op info@nieuwerkerkbruist.nl!! Bijvoorbeeld om tijdens de DBR een kruising in de gaten te houden voor de veiligheid van de kinderen. Met zoveel activiteiten kunnen wij als bestuur helaas niet overal tegelijk zijn en zijn we heel erg blij met helpende handen!! 

MET ELKAAR WORDT HET BETER!!!!

Met bruisende groeten,

Bestuur Nieuwerkerk Bruist!

Wim Dorst, Marja Spitholt, Marleen van ’t Hof, Fieke Steenhuis, Monique Verrijzer,

Andre de Rijke en Elly van Lieshout.

 

Voor verdere info of om op de hoogte te blijven van alle evenementen rondom dit dorpsfeest kijk dan op www.nieuwerkerkbruist.nl