Doelpuntenfestival bij S.K.N.W.K. 2 – S.S.V. ’65 2, eindstand 5 – 9

Vanmiddag speelden S.K.N.W.K. 2 en S.S.V. ’65 2 in het bekertoernooi de 2e bekerwedstrijd. Op sportpark ‘Het Springer’ kon het telraam erbij worden gepakt. Na zo’n 10 minuten spelen stonden de blauw/zwarten al met 0-3 achter !! De start was ‘niet echt scherp’……. De tegenstander des te meer. Het 2e stond erbij en keek ernaar.

Het werd zelfs 0-5 en de grote vraag was, wat moet dit gaan worden !? Echter toen was het good-old Wilco de Valk die voor de 1-5 wist te scoren. Dit gaf S.K.N.W.K. wat vertrouwen en Remco v/d Berge zorgde zelfs voor de 2-5. Dit was tevens de ruststand.

In de 2e helft was het opnieuw S.S.V. ’65 dat wist te scoren, maar Machiel Schot bracht de marge weer op 3, namelijk 3-6. Nadat Wilco de Valk ook nog voor 4-6 zorgde was S.K.N.W.K. zelfs eventjes de betere partij. Helaas wisten ze niet voor de 5-6 en aansluiting te zorgen. Uit een counter kwam S.S.V. ’65 op 4-7 en was de wedstrijd echt gespeeld.

Wilco de Valk zorgde met zijn 3e van de middag nog voor 5-7, maar de pijp was leeg bij de thuisploeg. De gasten uit Goes mochten nog 2x scoren en de eindstand op 5-9 bepalen. Hierna floot scheidrechter Cees Dalebout voor het einde.

Een doelpuntrijke wedstrijd met één conclusie: het bekertoernooi voor S.K.N.W.K. 2 al over en sluiten. Volgende week volgt nog wedstrijd nummer 3 tegen Duiveland 2. Deze is alleen voor de statistieken.