Doelman Erwin v/d Wekken neemt ‘Aap van de Week’ over van Emiel Pollemans

Ook dit seizoen, 2019-2020, zal De ‘Aap van de Week’ wisseltrofee bij S.K.N.W.K. 3 na iedere wedstrijd door een ad-hoc commissie (de aanwezige spelers) worden toegekend aan de speler van het derde eltal met de meest memorabele aktie.

Betreffende speler krijgt de trofee 1 week in z’n bezit.

Vorige week tijdens de eerste competitiewedstrijd tegen W.I.K. ’57 2 was de eerste ‘Aap van de Week’ voor Emiel Pollemans. Dit was het geval, omdat Emiel eigenlijk wel de mooiste treffer van de middag wist te maken in de overigens met 5-1 verloren wedstrijd. Echter was er één probleempje……. Het was namelijk een eigen doelpunt 🙂 Emiel verschalkte werkelijk waar op schitterende wijze interim-doelman Eddy Kaaisteker en hielp de thuisploeg verder in het zadel. Vandaar deze terechte uitverkiezing.

Gisteren de eerste thuiswedstrijd. Tegenstander was Vosmeer 1. Overduidelijk veel te sterk voor deze klasse en dus zeker voor S.K.N.W.K. 3. Ook nu werd het 1-5. De ‘Aap van de Week’ is voor doelman Erwin v/d Wekken, omdat hij bij een 1-5 stand nog een strafschop wist te stoppen.

En ja, zodoende voor Erwin de zeer terechte uitverkiezing ‘Aap van de Week’. Gefeliciteerd Erwin !!