S.K.N.W.K. 2 kent prima seizoensstart in ‘nieuwe’ 3e klasse C

S.K.N.W.K. 2 is dit seizoen voor het eerst ingedeeld in de 3e klasse C K.N.V.B. Zuid 1. Dat is heel wat anders na jarenlang in de 3e klasse A te hebben gespeeld. Voor de blauw/zwarten allemaal nieuwe tegenstanders dus. In de 3e klas A zaten ze alleen in Zeeland, nu staan er wedstrijden op het programma tegen o.a. Boeimeer 2, Prinsenland 2, Oranje Wit 4, Internos 4, Halsteren 2 e.v.a. Een hele nieuwe uitdaging dus !!

De seizoensstart voor de Nieuwerkerkse ploeg is hoopvol. Na 4 wedstrijden delen ze zelfs de eerste plaats met 9 punten (koploper Halsteren speelde overigens nog een wedstrijd minder dan de nummers 2, 3 en 4). Alleen tegen Halsteren 2 werd zeer kansloos met 7-0 verloren. De overige drie duels werden dus gewonnen !!

Nadat de eindstand van afgelopen weekend (1-2 overwinning op D.S.E. 2, maar per abuis had D.S.E. een 5-1 eindstand ingevuld op het digitaal wedstrijd formulier) is aangepast, staat S.K.N.W.K. 2 dus keurig op plaats vier. En ze kunnen nog een weekje genieten van deze positie, want morgen, zaterdag 19 oktober 2019, staan er slechts twee inhaalwedstrijden gepland. En de uitslagen in deze duels is niet van invloed op de top 4.

De stand in de 3e klas C is als volgt: