Adverteren of andere sponsormogelijkheden bij S.K.N.W.K.

Inmiddels is het voetbalseizoen 2019-2020 in volle gang. Dagelijks blijkt weer dat onze website heel erg druk bezocht wordt. Dus ook tijdens dit seizoen is www.sknwk.nl voor bedrijven en/of particulieren de ideale mogelijkheid om tegen een kleine vergoeding bekendheid te krijgen door middel van te adverteren op deze website.

Interesse in een banner of misschien een andere mogelijkheid voor sponsoring? Neem contact op met de sponsorcommissie.

sportworxs_banner

Dit is een voorbeeldbanner zoals die op onze website komt.

Sponsorgids

Sinds een paar jaar heeft S.K.N.W.K. een heuse sponsorgids. Dit met als doel om nog meer sponsors te werven voor ons mooie clubje.

Het grootste netwerk om sponsors te werven, bevindt zich bij de leden en ouders van jeugdleden van S.K.N.W.K. Daarom wil de sponsorcommissie de S.K.N.W.K.-sponsorgids ook graag delen met de leden en vragen alle leden eens goed rond zich heen te kijken of zij een sponsor kunnen vinden in hun netwerk van vrienden, familie, werkgever etc.!

Hoe meer sponsorinkomsten S.K.N.W.K. jaarlijks ontvangt, des te meer aktiviteiten en voorzieningen kunnen er voor de (jeugd)leden van S.K.N.W.K. gedaan/getroffen worden. En ook niet onbelangrijk is dat de hoogte van de sponsorinkomsten indirect ook de hoogte van de contributies bepaald en deze willen we natuurlijk zo laag mogelijk houden.

Dus weet je een sponsor of wil je meer informatie mail naar de Sponsorcommissie of bel Kevin Schiettekatte (06-13254399) of René Verschoor (06-10001651). De Sponsorcommissie zorgt dan dat de kandidaat-sponsor de S.K.N.W.K. Sponsorgids in zijn of haar bezit krijgt.

Alvast bedankt.

De Sponsorcommissie.