Carlo v/d Maas is ‘Aap van de Week’ bij S.K.N.W.K. 3

Ook dit seizoen, 2019-2020, zal De ‘Aap van de Week’ wisseltrofee bij S.K.N.W.K. 3 na iedere wedstrijd door een ad-hoc commissie (de aanwezige spelers) worden toegekend aan de speler van het derde elftal met de meest memorabele aktie.

Betreffende speler krijgt de trofee 1 week in z’n bezit.

Gisteren speelde S.K.N.W.K. 3 de thuiswedstrijd tegen S.P.S. 3. Het werd weer een zware middag voor de blauw/zwarten. Binnen één minuut stonden ze al weer achter. Uiteindelijk zou de ruststand 0-3 zijn in het voordeel van S.P.S.

In de 2e helft was het tijd voor Carlo v/d Maas. Carlo is na het seizoen 2015-2016 gestopt met voetballen (mede vanwege een zwakke knie). Inmiddels is hij op donderdag weer regelmatig te vinden bij de training van de lagere senioren. En omdat S.K.N.W.K.  3 vorige week krap in de spelers zat, speelde hij vorige week ook al een helftje mee met het 3e. Gisteren viel Carlo halverwege de 1e helft al in.

En dus in de 2e helft gaf hij S.K.N.W.K. 3 hoogst persoonlijk met 2 mooie doelpunten weer wat hoop op misschien ‘een resultaatje’……. Helaas bleef het bij deze 2 doelpunten voor S.K.N.W.K. 3. S.P.S. scoorde er nog 2 bij waardoor de eindstand 2-5 is geworden. Echter de twee doelpunten leverde Carlo wel de uitverkiezing van ‘Aap van de Week’ op.

Carlo van harte gefeliciteerd met deze terechte uitverkiezing !!