Uiteindelijk maar liefst 46 biefstukjes gebakken tijdens gezellig biefstukavondje

Gisteren, donderdag 14 november 2019, was er voor de eerste keer dit seizoen weer de mogelijkheid om na de training lekker een biefstukje te eten bij S.K.N.W.K. Ook deze keer was het weer erg lekker en gezellig en dat bleef het tot in de vroege uurtjes. Eerst werd er natuurlijk getraind (vanaf 19:00 uur door de lagere seniorenteams en een uurtje later begon de eerste selectie). Met bij beide teams maar liefst 19 man aanwezig was het op het trainingsveld al behoorlijk druk.

Vanaf ongeveer 21:30 uur was het smullen geblazen voor alle aanwezigen. Met nog wat extra ‘nabestellingen’ (daar wordt gelukkig altijd rekening mee gehouden) zijn er gisterenavond maar liefst 46 biefstukjes gebakken !! Uiteraard was er vers wit brood om mee in de jus ’te soppen’.

Aan de bar werd ook nog via de mobiele telefoon naar de halve finale tussen Oranje Onder 17 en Mexico Onder 17 gekeken. Dit uiteraard allemaal onder het genot van een drankje.

Twee keer per jaar na afloop van de training op donderdagavond onder het genot van een ‘sapje’ een biefstukje eten, is inmiddels niet meer weg te denken bij de blauw/zwarten. Dat gaan we tijdens de 2e seizoenshelft dus zeker nog een keer herhalen.

Dank aan Harald en Gert-Jan voor de het bereiden van de biefstukjes en het serveren ervan. Leon voor het regelen van de biefstukjes en Martijn voor de organisatie van dit geslaagde avondje. En verder dank aan alle overige mensen die hun steentje hebben bijgedragen aan weer een gezellig avondje. En verder (niet onbelangrijk) uiteraard dank aan alle aanwezigen !!