S.K.N.W.K. JO7-1 en JO8-1 hebben geweldig Sinterklaasfeest

Afgelopen vrijdag, 29 november 2019, bracht ook Sinterklaas uiteraard weer een bezoekje aan S.K.N.W.K. Samen met enkele van zijn Pieten had hij ook dit jaar weer een plaatsje vrij gemaakt in zijn agenda voor een bezoekje aan Sportpark ‘Het Springer’. Rond 17:00 uur verzamelden de jongens en meisjes van S.K.N.W.K. JO7-1 en JO8-1 in de kantine.

Toen iedereen binnen was, duurde het niet heel lang of er kwamen vier Pieten de kantine binnen. Zij deelden uiteraard snoepgoed uit. Toen iedereen was voorzien van wat zoetigheid, gingen de kinderen en de Pieten naar het trainingsveld toe om daar samen lekker te voetballen. Dit was dolle pret.

Na het voetballen ging iedereen weer terug naar de kantine. Daar waren inmiddels overheerlijke frietjes gebakken. Zelfs de Pieten hadden honger gekregen van de Pietentraining en aten heerlijk mee.

Toen iedereen zijn/haar buikje (bijna) vol had (er is natuurlijk altijd nog ruimte voor wat strooigoed) kwam uiteraard ook Sinterklaas nog langs.

De Sint had natuurlijk over iedereen weer iets in zijn Grote boek staan. Nadat alle spelertjes en teams aan bod waren gekomen, werd er samen met de Pieten nog gedanst en gingen de kinderen met Sinterklaas en de Pieten op de foto. Daarna was het weer tijd om te vertrekken voor de Sint, want hij moest nog verder (van horen zeggen zijn ze nog op diverse adressen geweest in Nieuwerkerk die avond 😉 ).

Natuurlijk was er voor iedereen nog een kadootje. En deze keer dacht de Sint ik ben bij voetbalclub S.K.N.W.K. dus we geven de kinderen gewoon een paar echte S.K.N.W.K.-voetbalkousen !!

Dank aan de organisatie en de vrijwilligers voor dit zeer geslaagde Sinterklaasfeest. Bekijk nog meer foto’s (gemaakt door Barbara Deurloo (www.picture-bar.com) van dit geweldige Sinterklaasfeest elders op de site in Het Fotoboek.