S.K.N.W.K.-ers kunnen geen rol van betekenis spelen tijdens 10e Voetbalquiz s.v. W.I.K. ’57

Gisteren, vrijdag 6 december 2019, organiseerde s.v. W.I.K. ’57 uit Kerkwerve al weer voor de 10e editie van de s.v. W.I.K. ’57 Voetbalquiz. Ook namens S.K.N.W.K. namen er uiteraard weer diverse koppels deel, namelijk Cees Dalebout en Toon v/d Berge, Mark den Haan en Arie Folmer, Aart Koster en Jos van Spier en Wilco de Valk en Martijn Neele. Ook waren er nog twee S.K.N.W.K.-ers die ‘een half’ S.K.N.W.K.-koppel vormden, want ook Martin Kiesenberg en Remco v/d Berge deden beiden mee, maar niet samen met een S.K.N.W.K.-er.

Omdat dit een jubileumeditie was, was er zelfs een heuse voetbalreis te winnen. Ook de opzet was iets anders. Deze keer deden er in totaal 22 koppels mee aan deze quiz. Er werden zoals gebruikelijk 3 rondes van 25 vragen gespeeld. Er konden daarbij in totaal 150 punten worden behaald. Na deze 3 rondes werd de eindstand opgemaakt. De winnaars waren Elmar Verhage en Freek Torensma.

Echter nu gingen de beste 11 koppels nog naar de laatste extra ronde waarbij de voetbalreis was te winnen. In deze ronde werd telkens één vraag gesteld. Antwoord fout, dan was je gelijk klaar. Na de eerste vraag waren er nog tien koppels. Na de 2e nog maar 3. Deze drie koppels kregen een benaderingsvraag. De winnaars van de voetbalreis waren uiteindelijk Arjen Berrevoets en Elmar de Kok.

Overigens speelden de S.K.N.W.K.-ers geen enkele rol in deze extra ronde. Zij stranden namelijk allemaal na de eerste 75 vragen. Uiteraard mocht dat de pret zeker weer niet drukken !! Ook nu weer de complimenten en een dankwoordje voor s.v. W.I.K. ’57 en met name voor de organisatie (Bart Boot en Theo Wittenberg) en de uitnodiging van/voor deze 10e editie. Het was weer een zeer geslaagde en gezellige avond.