Ruim 40 aanwezigen op Nieuwjaarsreceptie S.K.N.W.K.

Vanmiddag werd op sportpark ‘Het Springer’ om 14:00 uur begonnen met de Nieuwjaarstraining. Hier waren van al onze seniorenteams en ons 40+ team maar liefst 23 spelers aanwezig. Zij hebben ruim een uur partijtje gespeeld. Na afloop van de Nieuwjaarstraining werd vervolgens in onze eigen kantine de Nieuwjaarsreceptie gehouden. Deze werd uiteindelijk door ruim 40 mensen bezocht.

Toen iedereen aanwezig was, sprak voorzitter Arnold Schiettekatte alle aanwezigen toe en heette hen uiteraard van harte welkom en wenste iedereen alle goeds voor het nieuwe jaar.

Ook werd zoals inmiddels gebruikelijk is nog een kantinekaart getrokken uit de volle kaarten. Remon de Jonge bleek ook deze keer voor Spitsie (Stefan Vermeer) een gelukkige hand te hebben. Niet voor het eerst (overigens wel dit jaar) was Spitsie dus de winnaar. Gefeliciteerd Stefan !!

Na dit officiële gedeelte werd er in een ongedwongen sfeer nog lekker lang en gezellig nagepraat en vooruit gekeken naar het komende jaar. Dit uiteraard allemaal onder het genot van een hapje en een drankje. Ook werd er nog een potje ‘spijker-geslagen’.