Remon de Jonge opent het ‘bal’ bij de senioren in 2020

Logo topscorer

Vandaag, zaterdag 18 januari 2020, kwam slechts één van onze drie seniorenteams in aktie. S.K.N.W.K. 1 speelde de voor de winterstop twee keer afgelaste wedstrijd tegen Schoondijke 1 nu wel. Voor S.K.N.W.K. 2 en 3 duurt de winterstop nog tot 1 februari 2020.

Remon de Jonge (3) zorgde vandaag voor de openingstreffer

S.K.N.W.K. 1 deed wat het moest doen. Op een zeer moeilijk bespeelbaar veld wonnen de blauw/zwarten zakelijk met 0-4. Remon de Jonge opende de score op aangeven van Jarno van Nieuwenhuize. Voor Remon zijn eerste competitietreffer dit seizoen. Jarno van Nieuwehuize scoorde zelf 2x deze middag. Robert Padmos was de andere doelpuntenmaker.

Blijdschap na een treffer bij de twee andere doelpuntenmakers vanmiddag, Jarno van Nieuwenhuize (links) en Robert Padmos (rechts)

Jarno van Nieuwenhuize blijft leider op de topscorerslijst bij de senioren. Met zijn twee treffers van vanmiddag inmiddels met 17 treffers. Robert Padmos komt met zijn treffer van vandaag op een gedeelde 2e plek met 4 doelpunten.

De top van de topscorerslijst ziet er na dit weekend als volgt uit:

Naam Team Doelpunten
Datum laatst bijgewerkt: 18-01-2020
Jarno van Nieuwenhuize S.K.N.W.K. 1 17
Dion de Jonge S.K.N.W.K. 1 4
Robert Padmos S.K.N.W.K. 1 4
Remco v/d Berge S.K.N.W.K. 1 + 2 4
Simon van Dongen S.K.N.W.K. 2 4
Dirk-Jan Hoek S.K.N.W.K. 3 4
Carlo v/d Maas S.K.N.W.K. 3 4

Voor een volledig overzicht van de topscorerslijst (en een terugblik op de voorgaande seizoenen) klik hier: https://www.sknwk.nl/topscorer-seizoen-2019-2020