SKNWK heeft ‘geen leuke middag’, maar pakt wel de tweede plaats

VIERDE KLASSE ASCHOONDIJKE – Na twee keer afgelast te zijn, ging de wedstrijden tussen Schoondijke en SKNWK in de vierde klasse A zaterdag wel door. De bezoekers uit Nieuwerkerk wonnen eenvoudig met 0-4 van de Zeeuws-Vlamingen.

De thuisploeg speelde op een lastig te bespelen veld heel verdedigend en hanteerde vooral de lange bal. SKNWK was af en toe slordig, maar liet wel zien wie de betere van de twee ploegen was. Nadat een corner afsloeg, zette Jarno van Nieuwenhuize de bal opnieuw voor en via het dijbeen van Remon de Jonge werd het 0-1. Tien minuten voor de rust schoot Van Nieuwenhuize de 0-2 vanuit een vrije trap op het scorebord.

Net na de pauze volgde er een fijne counter van SKNWK. Van Nieuwenhuize gaf wederom de assist en Robert Padmos werkte de 0-3 in het doel. Na een pass van Dominique Prins maakte Van Nieuwenhuize wederom een doelpunt. Daarna lieten de bezoekers nog kansen liggen om de score verder uit te breiden.

,,Het was een saaie middag en eigenlijk geen leuke wedstrijd. Maar goed, de drie punten tellen en we staan nu op doelsaldo tweede’’, aldus trainer Ralph Zegers van SKNWK.

SKNWK (zwart-blauw) is de nieuwe nummer twee in de vierde klasse A. © Marieke Mandemaker