Heerlijk eten en geweldige pubquiz tijdens vrijwilligersavond S.K.N.W.K.

Gisteren, zaterdag 7 maart 2020, was het tijd om de belangrijkste mensen binnen een vereniging in het zonnetje te zetten. De vrijwilligers !! Voor hen was gisterenavond een speciale vrijwillgersavond georganiseerd. En het werd een zeer geslaagde avond.

Rond het klokje van 18:30 uur druppelden de eersten binnen. En zo’n half uurtje later waren alle vrijwilligers die zich hadden aangemeld (inclusief hun eventuele partner) dan ook binnen. Ook het eten was gehaald. Er was een overheerlijk buffet van De Wok van Zeeland. En er was ook zeker voldoende, want rond middernacht waren er nog mensen die een vorkje prikten. Dit alles natuurlijk onder het genot van een drankje.

Na het eten was het net als tijdens de vorige vrijwillgersavond tijd voor een heuse pubquiz. De gebroeders Neele hadden weer 75 vragen gemaakt. Al met al genoeg voor een avondvullende programma.

Er werden groepjes gemaakt van zo’n 5 à 6 personen. Uiteraard moesten de teams zelf een naam verzinnen. Dit gaf een aantal unieke teamnamen. Hierna werden er drie ronden afgewerkt van 25 vragen. Elke vraag werd voorafgegaan door een foto. Daarna was er 15 seconden tijd om het antwoord te geven. Hetzij meerkeuze of een openvraag. Tijdens deze 15 secondes was ook nu weer het zeer aanstekelijk muziekje te horen.

Na elke ronde was er even een pauze. Voor de organisatie de mogelijkheid de scores te berekenen. Voor elke nieuwe ronde werden de antwoorden nog doorgenomen en was er uiteraard ook een tussenstand. Erg leuk was om te zien hoe fanatiek een ieder deelnam aan de quiz. Rond 23:00 uur kon de eindstand worden opgemaakt. Het was zelfs zo spannend dat twee teams evenveel punten hadden en dus vraag 75, de zogenaamde benaderingsvraag, de doorslag moest geven. Uiteindelijk bleek team ‘Vergeet-me-niet-jes’ net iets sterker dan team ‘Lekker Snugger’.

Hierna was de vrijwilligersavond ten einde. Uiteraard bleven er nog wat mensen ‘plakken’. Zij hebben er uiteindelijk nog een soort mini ‘Flügelparty’ van gemaakt 😉

Vanaf deze plaats een dankwoord aan de organisatie (Kevin, Leon, René en Steven) en de mensen die gisteren hebben geholpen tijdens de vrijwilligersavond (het halen van het eten, helpen achter de bar en het zorgen voor de gezellige muziek). En ook voor de mensen die hebben opgeruimd/gaan opruimen.

Een toch wel een speciaal woord van dank aan Steven & Martijn die de zeer geslaagde Pubquiz hadden gemaakt. Het was meer dan de moeite waard !!

Bekijk meer foto’s van deze vrijwilligersavond elders op de site in Het Fotoboek.