Tikkie Terug (deel 369) – Teamfoto S.K.N.W.K. 1 van 40 jaar terug (september 1980)

Logo Tikkie Terug

Volgende week dinsdag gaan we starten met de voorbereiding op het voetbalseizoen 2020-2021. Dit betekent in eerste instantie trainen, maar al snel zullen ook oefen/bekerwedstrijden gaan volgen. Onze jeugd zal zaterdag 22 augustus a.s. gaan beginnen middels de jeugdstartdag. Uiteraard zullen we in die periode ook weer teamfoto’s maken van alle S.K.N.W.k.-teams.

In deze editie van Tikkie Terug gaan we maar liefst 40 jaar terug. Hieronder vindt u een teamfoto van de eerste selectie van S.K.N.W.K. uit september 1980. Let voor de volledigheid ook nog even op de kleuren van de kantine en de dakkapellen (en de bosjes tussen de kantine en het hoofdveld). Deze foto heeft toen overigens in het toenmalig voetbalblad ‘Voetbal Totaal’ gestaan.

Staand v.l.n.r. Ed van Dalen (trainer), Arie Kristalijn, Joop Wandel, Hans Stoutjesdijk, Leo Wandel, Arie Folmer, Ybert Wandel (grensrechter), Han Padmos (verzorger); Zittend v.l.n.r. Huib de Valk, Piet Slootmaker, Rein van Klinken, Marty de Valk, Jan Tierie, Cees Dalebout, Olivier de Vlieger en Bram Roks

Geef als eerste een reactie op "Tikkie Terug (deel 369) – Teamfoto S.K.N.W.K. 1 van 40 jaar terug (september 1980)"

Reageer

Je emailadres wordt niet gepubliceerd.


*


*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.