Grote Clubactie 2020: S.K.N.W.K.-jeugd gaat vanavond flyeren huis-aan-huis

Vanaf afgelopen zaterdag, 19 september 2020, is er weer de mogelijkheid om veel geld te verdienen voor de club. Toen is namelijk weer de jaarlijkse verkoop van loten voor de Grote Clubactie gestart. Een lot kost € 3,- en hiervan is maar liefst 80 % (€ 2,40) voor S.K.N.W.K.

Vanwege de coronamaatregelen mogen wij dit jaar niet langs de deur gaan. Daarom willen wij u vragen om onze loten online te kopen.

Om de verkoop wat te stimuleren zullen onze jongste jeugdteams (JO7-1 t/m/ JO13-1) vanavond, maandag 21 september 2020, gaan flyeren met onderstaande flyer. Hiermee hopen ze huis-aan-huis zoveel mogelijk mensen enthousiast te maken om onze club te steunen. Ook krijgen zij een verkoopboekje mee om bij familie, vrienden en bekenden zoveel mogelijk loten te verkopen. Daarnaast wordt er voor alle jeugd een persoonlijke pagina aangemaakt.

Ook de oudere jeugdteams wordt uiteraard dringend doch vriendelijke verzocht loten te (ver)kopen). Net als onze seniorenteams. Die hebben ook de mogelijkheid om Superloten aan te schaffen.

Succes allemaal !!