Nick Bouwman en Dirk-Jan Hoek (S.K.N.W.K. 3) nestelen zich mede op kop topscorerslijst senioren

Logo topscorer

Vandaag, zaterdag 3 oktober 2020, moesten opnieuw alle drie onze seniorenteams een competitiewedstrijd afwerken. Was het vorige week nog zonovergoten, nu kwam het water helaas met bakken uit de lucht. Het 1e moest aantreden in Rilland voor de altijd lastige wedstrijd tegen Rillandia 1. Voor S.K.N.W.K. 2 en 3 stond een thuisduel op het programma tegen respectievelijk Halsteren 3 en FC De Westhoek ’20 / Z.S.C. ’62 3.

Het eerste maakte heel wat mee. Via Robert Padmos, Dominique Prins en Remco v/d Berge (voor alle drie de eerste treffer van het seizoen) kwamen ‘we’ zelfs op 0-3 voorsprong. Echter werd slechts één puntje meegebracht. Eindstand 3-3.

Voor het 2e opnieuw een lastige tegenstander op papier. En in de praktijk dus ook !! Via een schitterende treffer van Stefan Vermeer (hij was net terug van vakantie en moest eerst minuten maken bij het 2e) kwam S.K.N.W.K. 2 op voorsprong. Echter werd dit voor de rust al omgezet in 1-2 door de gasten. Nadat het in de 2e helft ook nog 1-4 werd zorgde Koen Kraaijenbrink voor de 2-4. Echter zou het hier bij blijven voor de blauw/zwarten en liep Halsteren uiteindelijk nog uit naar 2-5.

S.K.N.W.K. 3 zit op een roze wolk. Nu moest het zeer jeugdige FC De Westhoek ’20/Z.S.C. ’62 3 er aan geloven. Ze wisten nog wel de score te openen, 0-1. Echter na rust bleken de oudjes over meer inhoud te beschikken 😉 Eerst Dirk-Jan Hoek met de gelijkmaker en daarna Nick Bouwman met de winnende !! Eindstand 2-1.